GROEP 7&8

Voorbereiden op het Voortgezet Onderwijs

In groep 7 en 8 hebben we bij al onze werkzaamheden het Voortgezet Onderwijs in ons achterhoofd. De kinderen krijgen een agenda, ze krijgen wekelijks huiswerk en vooral in groep 8 praten we veel over de keuzemogelijkheden die in het verschiet liggen.

Meester Gert staat op maandag t/m vrijdagochtend voor groep 7/8. 

Op de vrijdagmiddag staat meester Daniël voor groep 6/7/8.

Sint bezocht óók groep 7/8

Donderdag 5 december hebben we in de groep het Sinterklaasfeest gevierd. We hadden lootjes getrokken en de kinderen hebben allemaal weer super goed hun best gedaan om mooie surprises te maken en geweldige gedichten te schrijven. De pepernoten smaakten weer fantastisch! Al met al een enorm gezellige dag met elkaar gehad.

Creatieve Keuzemiddagen groot succes

Alle leerlingen van groep 7/8 zijn weer erg enthousiast aan de slag tijdens de Creatieve Keuzemiddagen. De afsluiting is op 12 december.

Er kon dit najaar gekozen worden uit Heel Betrouwen Bakt, Dans, Schilderen, Poppen maken voor poppentheater, Compu-Art, Techniek en Werken met hout.

Voorstelling "Reis om de wereld in 80 dagen"

We zijn naar De Skâns in Gorredijk geweest om de voorstelling "Reis om de wereld in 80 dagen" te zien. Het ging over twee mannen die een muur kapot wilden maken om weer terug naar de aarde te kunnen. Daarvoor hadden ze een spannend plan bedacht. Maar niet alles ging zoals ze hadden bedacht. Het was erg grappig allemaal.

Doutsen en Annely